Turistička organizacija Vranja dobila novog direktora

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turistička organizacija Vranja dobila novog direktora

Odbornici vranjske Skupštine na dvanaestočasovnom zasedanju izglasali su, između ostalog, smenu direktora Turističke organizacije Tomislava Stojanovića i izabrali novog Vukašina Petrovića.

Zanimljivo je da je predlog o smeni dao gradski odbor SDPS-a čiji je Stojanović član, kao i da ovaj predlog nije naišao na odobrenje svih koalicionih partnera, pa odbornici PUPS-a nisu glasali za smenu, kao ni za imenovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Petrovića.

Ja ne vidim ništa sporno u tome što nismo bili zadovoljni našim kadrom. Prosto smatramo da Stojanović nije ispunio sva naša očekivanja i to smo obrazložili. Zahvaljujemo mu se na uloženom trudu i želimo da naši kadrovi postižu samo najbolje rezultate. Zbog toga je gradski odbor predložio Petrovića jer iza sebe ima bogato radno iskustvo – kaže predsednik SDPS-a dr Aleksandar Stajić.

Ova stranka je, između ostalog, zamerila Stojanoviću što Turistička organizacija nije aplicirala projektima kod resornog ministarstva, što je on demantovao za skupštinskom govornicom.

Inače, Vukašin Petrović pre SDPS-a nije bio ni u jednoj stranci, uspešan je preduzetnik, oženjen i otac dvoje dece.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.