Trubači iz Zagužanja osvojili Vlasinsko leto

Izvor: OkRadio.rs, 14.Jul.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trubači iz Zagužanja osvojili Vlasinsko leto

Vranje – Najbolji trubač ovogodišnjeg „29.Vlasinskog leta“ je Siniša Stanković iz sela Zagužanje kod Surdulice, a nagrada za najbolji orkestar pripala je orkestru Bojana Krstića iz Vladičinog Hana. Na ovom takmičenju najboljih trubača juga Srbije, vize za 54. Sabor trubača u Guči, takođe su izborili orkestri: Bojana Krstića iz Vladičinog Hana, Kristijana Azirovića iz Bojnika, Siniše Stankovića iz Zagužanja, Srđana Azirovića iz Bojnika, Saše Krstića iz Zagužanja i orkestar „Bakija Bakić“ iz Vranja. Na ovoj najvećoj turističkoj manifestaciji juga Srbije, nagradu „najbolji tenorista“, žiri je dodelio Naser Sejdiću iz orkestra Srđana Azirovića (Bojnik), „najbolji basista“ Aleksandru Joviću iz...
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Trubači iz Hana najbolji na "Vlasinkom letu"

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jul.2014

Najbolji trubački orkestar ovogodišnjeg 29. ”Vlasinskog leta“ prema odluci žirija je orkestar Bojana Krstića iz Vladičinog Hana, dok je najbolji trubač Siniša Stanković iz sela Zagužanje.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.