Trovanje lekovima bilo kobno za 19-godišnjaka iz Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2021, 11:49

Trovanje lekovima bilo kobno za 19-godišnjaka iz Vranja

Obdukcija tela 19-godišnjeg mladića iz Vranja, čija potraga je završena tragičnim ishodom pokazala je, saopštavaju iz Višeg tužilaštva, da je on preminuo od posledica trovanja lekovima.

Beživotno telo L. Lj. pronađeno je u blizini Šumarsko-poljoprivredne škole "Josif Pančić" u Surdulici, nakon šest dana potrage, a kako nije bilo znakova nasilne smrti, naložena je obdukcija.

Postupajući po naredbi, Zavod je izvršio obdukciju tela i toksikološko >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << hemijsku analizu krvi, urina i želudačnog sadržaja. Prema nalazu Zavoda, smrt pokojnika je nastupila usled trovanja antikonvulzivnim lekom - valproinskom kiselinom i neuroleptikom ( klozapinom) - saopštavaju iz Tužilaštva.

Na telu nisu utvrđene mehaničke povrede, pa je zaključeno na osnovu nalaza i izvršenih provera od strane policije, da nema krivičnog dela.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.