Trka roleraša u Nišu

Izvor: RadioCity.rs, 14.Jun.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trka roleraša u Nišu

Druga trka u Nišu u Inline Alpine slalomu ove sezone održana je u nedelju u Tvrđavi. Takmičilo se 50 takmičara iz Niša, Pirota i Vranja. Organizatori ističu da su se najmlađi roleraši odlično pokazali, kao i da su, uprkos kiši koja je padala na samom kraju trke, sve uspešno završili.

„Iako mlađeg uzrasta, deca su dobro spremna i ovladala su znanjem koje može da se nosi sa ekipama koje se takmiče u Svetskom >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << kupu. Moglo je da se vidi jako puno borbe između dece na stazi, jer je staza u kojoj je bila trka veoma brza i dobra za ovakva takmičenja. Iako nas je kiša omela pred kraj, diplome i medalje smo podeli unutar planinarskog doma u Tvrđavi“, kaže Srđan Nonić.

Tokom sezone doržaće se još dve trke, u Pirotu i Vranju, a takmičari će posetiti i međunarodne trke u Evropi.
Trka je realizovana uz pomoć Roler saveza Srbije, kluba Stara planina iz Pirota, i uz asistenciju Skijaškog saveza Srbije.

Nastavak na RadioCity.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.