Tri saobraćajke tokom vikenda u Vranju

Izvor: juGmedia, 12.Jan.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri saobraćajke tokom vikenda u Vranju

VRANJE – Na području Policijske uprave u Vranju, od 09. do 11. januara ove godine, registrovane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba lakše povređena, saopštila je danas vranjska policija.Zbog upravlјanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržano je jedno lice. Registrovana su dva prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru: vršenje nasilјa nad drugim i nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Troje povređeno u saobraćajnim nezgodama

Izvor: juGmedia, 12.Jan.2015

LESKOVAC – Jedna osoba je teže, a dve su lakše povređene u tri saobraćajne nezgode tokom vikenda u Leskovcu, dok se materijalna šteta procenjuje na oko 300.000 dinara...Iz Policijske uprave u Leskovcu obaveštavaju i da je jedan vozač zadražan na trežnjenu u teškom alkohilisanom stanju...(Kraj)...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.