Tri osobe poginule, četiri povređene u direktnom sudaru

Izvor: Glas javnosti, 24.Jul.2010, 07:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe poginule, četiri povređene u direktnom sudaru

VRANJE - Tri osobe su poginule, dok su četiri povređene u saobraćajnoj nesreći na putu E-75 Niš-Vranje, kod sela Vrbovo u opštini Vladičin Han, saopštila je Policijska uprava u Vranju.

Kako je navedeno, u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila juče oko 13,50 časova, poginuli su Janoš V. (36), državljanin Mađarske, Srećko L. (50) i Milana Đ. (20) iz Beograda, dok su teške povrede zadobili Adam V. (12) iz Mađarske i Ljubica Đ. (16) iz Beograda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
U saopštenju se navodi da su lakše povrede zadobili Danis K. (8) iz Mađarske i Milica Đ. (47) iz Beograda.

Iz za sada neutvrđenih razloga došlo je do direktnog sudara automobila "ford kuga“, mađarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Janoš V. i "škoda oktavija", beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Srećko L.

Povređenoj Ljubici Đ. lekarska pomoć je ukazana u Medicinskom centru u Vranju, dok je Adam V. transportovan u Klinički centar u Nišu.

Uviđaj su izvršili istražni sudija Osnovnog suda, zamenik Osnovnog Tužilaštva i policijski službenici PU u Vranju.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.