Treći pokušaj prodaje bujanovačke fabrike bombona “Kondiva”

Izvor: JužneVesti.com, 17.Apr.2023, 14:53

Treći pokušaj prodaje bujanovačke fabrike bombona “Kondiva”

Nakon neuspele martovske prodaje, vranjska kompanija Simpo oglasila je treći put prodaju fabrike Kondiva u selu Žbevac kod Bujanovca, po početnoj ceni od 504,3 miliona dinara, što je za oko 72 miliona više u odnosu na prethodni pokušaj prodaje.

Imovinu fabrike čine fabrika bombona i objekat prehrambene industrije i proizvodnje pića, kao i elektro radionica, građevinsko zemljište, oprema, nameštaj, inventar, mašine.

Imovina koja je u vlasništvu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << privrednog društva “Kondiva” doo Bujanovac i imovina privrednog društva “Simpo” ad Vranje, prodaju se isključivo kao jedinstvena celina s obzirom da je Kondiva doo povezano društvo Simpo ad Vranje - piše u oglasu.

Osnovni kriterijum za odabir najpovoljnijeg kupca je visina ponuđene cene, a otvaranje pisanih ponuda zakazano je za 26. april u prostorijama Simpa.

Podsetimo, vranjski Simpo je septembra prošle godine oglasio i magacin u Bujanovcu, skladište u Vranju, Robnu kuću Kotež II u Pančevu i poslovni prostor u Kragujevcu, po ceni od oko 417 miliona dinara.

Neposredno pre toga, oglasio je i prodaju lokala u Kragujevcu, kao i druge magacine na jugu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.