Izvor: JUGpress.com, 05.Okt.2022, 23:03

Treći dan „Dečje nedelje“ 

VRANJE

Pod sloganom „Dan otvorenih vrata“ u Vranju je nastavljena manifestacija „Dečja nedelja“. S obzirom da su u programom predviđni susreti mališana sa predstavnicima lokalne samouprave, zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradska većnica Danijela Milosavljević obišle su vrtić „Dečija radost“.

Mališanima su donele prigodne poklone >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i druženje nastavile kroz priču i igru sa njima. Organizator ovog događaja bila je Predškolska ustanova „Naše dete“.

U okviru manifestacije, vranjska biblioteka je organizovala interaktivne susrete učenika svih šest osnovnih škola u tom gradu sa književnikom iz Crvenke Todetom Nikoletićem, dobitnikom brojnih nagrada.

Radionice su organizovane u tri termina u Pozorištu „Bora Stanković“.

Nikoletić koji kaže da su interaktivne radionice „misija oplemenjivanja najmlađe populacije“, ostavio je veliki utisak na vranjske osnovce, posebno zbog scenskog nastupa i načina na koji im se obraća i raspiruje maštu.

On je ne samo pisac za decu, već i autor velikog broja romana i pripovetki.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.