Treća mesta za osnovce sa juga na državnom takmičenju iz srpskog

Izvor: JužneVesti.com, 28.Maj.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treća mesta za osnovce sa juga na državnom takmičenju iz srpskog

Na Republičkom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture, održanom 25. maja u Tršiću, šest đaka osnovnih škola iz Niša, Surdulice, Vlasotinca, Aleksinca i Vranja osvojila su treće mesto.

U kategoriji učenika 7. razreda treće mesto pripalo je Anđeli Dimitrijević iz OŠ “Vuk Karadžić” u Surdulici, Lari Tajem iz niške OŠ “Car Konstantin” i Petri Kostić iz OŠ “Dušan Radović” iz Niša.

Osmaci sa juga Srbije koji su osvojili treće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mesto na državnom takmičenju su Anđelija Jovanović iz vlasotinačke Osnovne škole “Siniša Janjić”, Katarina Stojadinović iz aleksinačke OŠ “Ljupče Nikolić” i Vranjanac Bogdan Stefanović, đak OŠ “Svetozar Marković”.

U konkurenciji učenika 7. razreda takmičilo se 335 đaka, dok je bilo 155 đaka 8. razreda.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Treća mesta za osnovce sa juga na državnom takmičenju iz srpskog

Izvor: Aleksinac.net, 29.Maj.2019, 10:41

Na Republičkom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture, održanom 25. maja u Tršiću, šest đaka osnovnih škola iz Niša, Surdulice, Vlasotinca, Aleksinca i Vranja osvojila su treće mesto...Osmaci sa juga Srbije koji su osvojili treće mesto na državnom takmičenju su Katarina Stojadinović...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.