Tragedija: ŽIV IZGOREO u Donjem Trebešinju

Izvor: OkRadio.rs, 07.Nov.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija: ŽIV IZGOREO u Donjem Trebešinju

U noći između utorka i srede, u Donjem Trebešinju kod Vranja u požaru je smrtno stradao I.S. (37). Prema još uvek nezvaničnim podacima, I.S. je bio sam u kući i njegovo ugljenisao telo je pronađeno u sredu ujutro.   Policijska uprava u Vranju se još uvek nije oglasila povodom ove tragedije i očekujemo da u toku dana imamo više informacija.   

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Muškarac izgoreo u porodičnoj kući (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 07.Nov.2018

I.S. (37) je bio sam u porodičnoj kući i njegovo ugljenisao telo je pronađeno u sredu ujutro. Iza sebe ostavio suprugu i troje dece U NOĆI između utorka i srede, u Donjem Trebešinju kod Vranja u požaru je smrtno stradao I.S. (37). Prema nezvaničnim podacima, I.S. je bio sam...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.