Tokom vikenda DEZINFEKCIJA ulica i ustanova

Izvor: OkRadio.rs, 28.Mar.2020, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom vikenda DEZINFEKCIJA ulica i ustanova

Javno preduzeće „Vodovod“ Vranje i Zavod za javno zdravlje otpočeli su u petak popodne dezinfekciju ustanova i ulica raspršivačem aero soli i sredstvima na bazi hlora. - Akcija raspršivanja i dezinfekcije atomizerom počela je danas i nastaviće se u kontinuitetu - navodi se u saopštenju.    U popodnevnim časovima dezinfikovani su krug vranjskog Zdravstvenog centra i donji deo grada, a za subotu je planirana kasarna "Prvi pešadijski puk knjaza Miloša Velikog" i naselje "Raška".

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Dezinfekcija ulica i ustanova u Vranju

Izvor: JUGpress.com, 28.Mar.2020

VRANJE..Vranjski „Vodovod“ Vranje i Zavod za javno zdravlje, u petak, posle podne su raspršivačem aero soli i sredstvima na bazi hlora  dezinfikovali ustanove i ulice..“Akcija raspršivanja i dezinfekcije atomizerom počela je u petak u i biće nastavljenba u kontinuitetu”, navodi se u saopštenju...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.