Izvor: JUGpress.com, 10.Jun.2020, 11:53

Tokom vanrednog stanja predstave vranjskog pozorišta pogledalo 13.697 gledalaca

VRANJE

Na svom youtube kanalu Pozorište „Bora Stanković“ u Vranju od proglašenja pandemije izazvane koronavirusom i uvođenja vanrednog stanja, do danas prikazalo je 21 predstavu.

Dva puta nedeljno, utorkom i petkom, ljubitelji pozorišne umetnosti mogli su da gledaju predstave iz bogate arhive, ali i one koje se nalaze na redovnom repertoaru >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << vranjskog teatra. Zahvaljujući tome predstave Pozorišta ,,Bora Stanković“ pogledalo je 13.697 ljudi.

Uz poruku ,,ostani kod kuće“, pozivajući ih na odgovornost, glumci ovdašnjeg teatra snimili su motivacione spotove koji su bili emitovani na lokalnim televizijama.

Svi emitovani snimci predstava trajno će ostati na youtube kanalu vranjskog pozorišta.

Ovu, po mnogo čemu specifičnu sezonu, završiće krajem juna izvođenjem predstave ,,Ruža uvela“, na otvorenom, u dvorištu Muzej kuće ,,Bore Stankovića“.

Umetnički rukovodilac pozorišta, Bojan Jovanović, kaže da će do septembra biti završeno sve što je planirano za ovu sezonu.

Tada će publika moći da vidi dve premijere, po jednu na večernjoj i dečjoj sceni.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

POZORIŠTE U VRANJU PREKO INTERNETA: Predstave za vreme vanrednog stanja imale 13.697 gledalaca

Izvor: Kurir, 10.Jun.2020

Predstave vranjskog pozorišta za vreme vanrednog stanja gledalo je 13.697 gledalaca

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.