Tokom praznika rođeno 11 beba u Vranju

Izvor: juGmedia, 04.Maj.2015, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom praznika rođeno 11 beba u Vranju

VRANJE –  Tokom praznika u službi za ginekologiju i akušerstvo u Vranju rođeno je 11 beba, od og broja majke su nasvet donele tri devojčice i osam dečaka.

U noći za nama prema rečima Bene Kanački PR -a Zdravstvenog centra Služba za prijem i zbrinjavanje urgentnmih stanja obavila je 40 pregleda, najbrojniji su bili  srčani bolesnici, ali i pacijenti sa ujedom krpelja.

Lekari Službe hitne medicinske pomoći u noćnoj smeni obavili su65 pregleda u ambulanti  i 8 kućnih poseta.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vremenske prilike muče hronične bolesnike

Izvor: juGmedia, 05.Maj.2015, 09:38

VRANJE – Nagli porast temperatura izaziva problema provashodno kod hroničnih bolesnika, pa su tako lekari urgentne medicine i hitne medicinske pomoći u noći za nama uglavnom zbrinjavali pacijente sa hroničnim tegobama...Prema rečima Bebe Kanački PR  – a, Zdravstvenog centra u Vranju  u Služba...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.