Tokom leta besplatni časovi engleskog za mlade u Vranju i Lebanu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jun.2021, 13:41

Tokom leta besplatni časovi engleskog za mlade u Vranju i Lebanu

Mladi od 16 do 30 godina iz Vranja i Lebana imaće priliku da tokom jula i avgusta pohađaju besplatne časove engleskog jezika, saopštavaju organizatori iz Građanske inicijative. Zainteresovani koji žele da preko leta uče i usavrše strani jezik mogu da se prijave do petka, 25. juna.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Šansa za mlade iz Vranja i Lebana da preko leta uče i usavrše engleski

Izvor: JUGpress.com, 20.Jun.2021

VRANJE-LEBANE..Mladi iz Vranja i Lebana ovog leta imaju priliku da tople dane iskoriste za usavršavanje svog znanja engleskog, tako što će potpuno besplatno pohađati časove koje su za njih organizovale Građanske inicijative, u saradnji sa rukovodstvima ovih mesta i mladim nastavnicama engleskog...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.