Taksista osuđen na 20 godina zatvora zbog ubistva u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2019, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksista osuđen na 20 godina zatvora zbog ubistva u Vranju

Viši sud u Vranju, nepravosnažnom presudom, proglasio je krivim taksistu iz Vranja zbog teškog ubistva i osudio ga na zatvorsku kaznu od 20 godina. U kaznu mu se uračunava i vreme provedeno u pritvoru.

I. M. se tereti, kako kažu u Višem sudu, za krivično delo ubistvo iz člana 114. stav 1. tačka 3. Krivičnog zakonika i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << materija .

Podsetimo, ubistvo se dogodilo 25. novembra 2017. godine.

Tada je 31-godišnji taksista I. M. ubio Voju Spasića (53) iz Vranja isped recepcije u hotelu Pržar i pobegao sa mesta zločina.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.