TREĆA SREĆA: Andrić novi direktor BIC-a

Izvor: Vranje-online.com, 21.Apr.2015, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TREĆA SREĆA: Andrić novi direktor BIC-a

Diplomirani pravnik Ivan Andrić novi je direktor Biznis inkubator centra u Vranju.

Njega je na tu funkciju imenovao Nadzorni odbor kompanije „Jumko“ u čijem sastavu je BIC, a nakon usvajanja ostavke dosadašnjeg direktora Aleksandra Janjića (SNS).

– Ivan Andrić je na sednici Nadzornog odbora postavljen za vršioca dužnosti direktora Biznis inkubator centra, nakon što je te dužnosti razrešen Aleksandar Janjić.

Firma je poslovala negativno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vranje-online.com << a za Andrića smatramo da je najbolje rešenje jer je već zaposlen u BIC-u.

On već zna šta i kako funkcioniše, tako da je njegovo najduže radno iskustvo u Inkubator centru bilo presudno. Dali smo mu šansu, pa ćemo da vidimo – kaže predsednik Nadzornog odbora „Jumka“ Branislav Popović.

On dodaje da se o kandidaturama nije ni razmatralo, jer Grad nije predložio nijednog svog čoveka za tu funkciju, a imao je pravo na to.

Sednici odbora, na kojoj je Andrić imenovan, prisustvovali su samo predstavnici „Jumka“.

Inače, Ivan Andrić radi u Biznis inkubator centru već šest godina. U vreme dok je Ivana Stošić bila direktorka BIC obavljao je funkciju zamenika direktora.

Izvor: OK Radio
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Vranje-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vranje-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vranje-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.