TRAGEDIJA Poginuo dok je uvodio kablovsku

Izvor: juGmedia, 05.Sep.2018, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA Poginuo dok je uvodio kablovsku

Zoran Antanasijević (41) iz Surdulice, nastradao je najverovatnije od strujnog udara, dok je radio na uvođenju kablovske televizije u jednoj od kuća u selu Binovce u ovoj opštini.

Iz Policijske uprave Vranje kažu da je uviđaj još u toku, kao i da je slučaj prijavljen nešto pre 12 časova, tako da ne mogu da saopšte ostale detalje nesreće.

Kako prenosi OK radio, Antanasijević je radnik preduzeća „Naša >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << kablovska“ iz Surdulice.

Za sada nema ostalih podataka o nesreći, a očekuje se da se o njoj pored policije izjasne tužilaštvo, inspekcija rada i preduzeće u kome je nastradali radio”, piše ovaj portal.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.