TEŠKA SAOBRAĆAJKA, povređena starija žena

Izvor: OkRadio.rs, 08.Jun.2016, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA SAOBRAĆAJKA, povređena starija žena

U utorak oko 16 časova u selu Dubnica, jedna osoba je teško povređena u saobraćajnoj nesreći, saopštila je PU u Vranju. OK Radio nezvanično saznaje da je tom prilikom teško povređena starija žena (1932). Na nju je, vozilom marke „folksvagen“ vranjskih tablica naleteo vozač iz okoline Vranja. Policija radi na rasvetljavanju okolnosti pod kojima se dogodila nesreća.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

SAOBRAĆAJKA KOD VRANJA: Teško povređena starica (84) u naletanju vozila

Izvor: Kurir, 08.Jun.2016

...Prema saznanjima Kurira na nju je, vozilom marke „folksvagen“ vranjskih registarskih oznaka naleteo vozač ST (1962) iz sela Katun nadomak Vranja..Osamdesetčetvorogodišnja starica ima prelom obe potkolenice..- Lepa je hospitalizovana u vranjskoj Bolnici i u dobrom je stanju Na svu sreću zadobila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.