Svi južnjaci poraženi u 7. kolu Prve lige

Izvor: JužneVesti.com, 24.Sep.2020, 18:27

Svi južnjaci poraženi u 7. kolu Prve lige

Tri gostovanja i tri poraza ekipa sa juga Srbije u 7. kolu Prve lige - pirotski Radnički poražen je u Kragujevcu od imenjaka rezultatom 2:1, identičnim rezultatom Dinamo iz Vranja izgubio je od lidera prvenstva novosadskog Kabela, dok je Dubočica iz Leskovca minimalnim rezultatom poražena na gostovanju od Kolubare. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Južnjaci su se i pre ovog kola nalazili u donjem delu tabele, a žreb i dosadašnji deo prvenstva učinio je da u ovom kolu sve ekipe igraju sa timovima na vrhu tabele. Težak zadatak bio je pred Radničkim, Dinamom i Dubočicom, a ni jedna ekipa nije uspela da napravi iznenađenje, te su svi poraženi.

Radnički iz Pirota sastao se sa imenjakom iz Kragujevca, a golom Kostića Milutinovića nakon kornera u 16. minutu poveo je i dobrom igrom nagovestio da može do pozitivnog rezultata.

Da ne bude tako potrudio se nekadašnji igrač Zvezde Marko Mirić golovima u 45. minuti iz penala i u 83. minutu nakon što je ostao sam na drugoj stativi i nakon centaršuta nije imao težak zadatak da ubaci loptu u mrežu.

Identičnim rezultatom poražen je i Dinamo na gostovanju lideru prvenstva Kabelu u Novom Sadu - domaćin je poveo golom Novakovića u 34. minutu, Vranjanci su izjednačili golom Tumbasa u 64. minutu, ali je već u narednom minutu prednost Novosađanima vratio Karac, što je ispostavilo se bio i konačan rezultat utakmice.

Loše rezultate južnjaka upotpunila je leskovačka Dubočica na gostovanju Kolubari. Iako su odigrali jednu od boljih utakmica od početka prvenstva, golom Milosavljeva u 87. minutu Kolubara je došla do pobede.

Nakon 7. kola, svi južnjaci su na začelju tabele - Radnički sa 7 bodova zauzima 14. poziciju, Dubočica ima 4 boda i nalazi se na 16. mestu, dok Dinamo ima samo 3 boda i nalzi se na pretposlednjem 17. mestu.

Za vikend, u 8. kolu Dimamo dočekuje Jagodinu, Dubočica kruševački Trajal, dok u Pirotu gostuje Žarkovo.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.