Izvor: JUGpress.com, 01.Apr.2021, 23:04

Svetski dan borbe protiv alkoholizma

VRANJE

Aktivisti Kancelarije za mlade grada Vranja, povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv alkoholizma, na šetalištu u glavnoj ulici organizovali su akciju podele flajera i bedževa građanima.

Alkoholizam je veliki socijalni i društveni problem, rekla je većnica Danijela Milosavljević, koja je u ime gradskog rukovodstva prisustvovala ovom događaju.

„Svi moramo odlučno da damo >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << doprinos u borbi protiv ove opake bolesti zavisnosti. Alkoholizam je jedan od najvećih uzročnika poremećenih porodičnih odnosa i nasilja u porodici. Moram da naglasam da na teritoriji grada Vranja imamo službu koja se bavi ovim problemom na veoma ozbiljan način i koja beleži veoma uspešne rezultate u borbi sa ovom bolešću. Zbog toga, koristim ovu priliku da pozovem i apelujem na sve koji imaju problem sa alkoholom, da se obrate lekarima u Domu zdravlja, gde će im biti pružena puna podrška i podsticaj za izlečenje“, rekla je većnica Milosavljević.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.