Svečanost povodom dodele diploma

Izvor: JUGpress.com, 17.Jun.2017, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečanost povodom dodele diploma

VRANJE

Gimnazija „Bora Stanković” u Vranju organizovala je svečanost povodom dodele diploma, nagrada i zahvalnica maturantima koji su doprineli afirmaciji ove obrazovne ustanove.

Za đaka generacije proglašena je Tamara Nedeljković. Najbolji sportista generacije je Aleksa Jovanović. Zbog celokupnih zalaganja u toku školovanja i za sva učestvovanja na nivou grada i škole u okviru kulturnih dešavanja, Gimnazija je nagradila maturantkinju Milenu Filipović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Zahvalnice za afirmaciju škole, humanitarni rad i rezultate koje su postigli na takmičenjima u toku školske godine dobilo je 60 svršenih gimnazijalaca.

Prilikom dodele pridržavamo se pravilnika o pohvaljivanju i nagrađivanju. Na osnovu toga proglašavamo đaka generacije i pohvaljujemo učenike, rekla je na svečanosti direktorka Gimnazije, Suzana Mišić Stanković.

„Uzima se u obzir celokupan uspeh na maturskom radu i u završnom razredu i njihovo zalaganje tokom školovanja za protekle četiri godine. Svi ti učenici javno su pohvaljeni na nastavničkom veću. Nagrade su velika motivacija za učenike i uvek ih treba nagraditi i pohvaliti koji god da je to doprinos”, kaže direktorka.

Ovakve svečanosti kojima prisustvuju i roditeljii i profesori u Gimnaziji, u Vranju se organizuju tri godine.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.