Sutra132. sednica Gradskog veća

Izvor: juGmedia, 02.Jun.2015, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra132. sednica Gradskog veća

VRANJE – Gradonačelnik Vranja Zoran Antić sazvao je za sutra 132.sednicu Gradskog veća, na kojoj će biti razmatrano više od 13 tačaka. Biće reči o izveštaju o stanju javnog reda i mira u prošloj godini, o stanju bezbednosti saobraćaja i stanju kriminaliteta. Članovi Gradskog veća izjasniće se o stanju komunalne infrastrukture u seoskim mesnim zajednicama na teritoriji gradske opštine Vranjska Banja, nacrtu Lokalnog operativnog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << plana odbrane od poplava na teritoriji grada Vranja za vode II reda u ovoj godini, izveštaju o radu Gradskog štaba za vanredne situacije u prošloj sa predlogom godišnjeg plana za 2015.godinu i nacrtu programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za grad Vranje.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Počela turistička sezona u Vranjskoj Banji

Izvor: juGmedia, 02.Jun.2015

VRANJSKA BANJA/VRANJE – Gradonačelnik Vranja Zoran Antić i predsednica gradske opštine Vranjska Banja Slavica Sotirović danas su predali na upotrebu teretanu u prirodi, čime je zvanično počela turistička sezona i ,,Banjsko kulturno leto“... Prema rečima predsednice Sotirović, vrednost...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.