Sutra prvi turnir Američkog fudbala na jugu Srbije

Izvor: juGmedia, 01.Okt.2016, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra prvi turnir Američkog fudbala na jugu Srbije

VRANJE – Na Gradskom stadionu u Vranju sutra će se održati prvi turnir na jugu Srbije Srpske asocijacije Američkog fudbala, saopšteno je  iz Kluba američkog fudbala „Vrane“ u Vranju.

Pored domaće ekipe „Vrane“ na ovom turniru će nastupiti timovi „Golden bears“ (Zlatni medvedi) iz Bora, „Vild Boars“ (Divlji veprovi) iz Kragujevca i Warevolvers“ (Vukodlaci) iz Valjeva.

Sva četiri kluba, učesnika ovog turnira, članovi su Regionalne lige „Jug“, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Američkog fleg fudbala – fudbala bez kontakta.

Tako će ljubitelji sporta u Vranju sutra imati izuzetnu priliku da vide ukupno devet zanimljivih utakmica koje će se igrati po dva poluvremena i po sistemu „5 na 5“.

Turnir počinje u 14,30 časova na Gradskom stadionu u Kosovskoj ulici. Ulaz je slobodan.

Organizator turnira je Klub američkog fudbala „Vrane“ iz Vranja, uz pomoć Nevladine organizacije Centra E8 iz Beograda – Kancelarija u Vranju.

Podsetimo da su „Vrane“ jedini klub američkog Američkog fleg fudbala južno od Niša.

Osnovan je marta 2015. godine, a oktobra iste godine je zabeležio istorijski uspeh osvajanjem vicešampionskog mesta u svojoj diviziji.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kragujevac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.