Sutra otvaranje izložbe “Muzej ogledalo grada”

Izvor: OkRadio.rs, 15.Maj.2023, 11:37

Sutra otvaranje izložbe “Muzej ogledalo grada”

U utorak, 16. maja, sa početkom u 12.00 sati, biće otvorena izložba slika pod nazivom “Muzej ogledalo grada”. Izložba će biti otvorena u okviru manifestacije “Muzeji za 10”, koja se ove godine organizuje pod sloganom “Muzeji, održivost i blagostanje”. Svi zainteresovani postavku će moći da vide do 19. maja, u Galeriji Narodnog muzeja u Vranju.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

MANIFESTACIJA: “Muzeji, održivost i blagostanje”

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Maj.2023

Manifestacija “Muzeji, održivost i blagostanje” počinje danas i traje do petka u Poklon zbirci Rajka Mamuzića.. .  . U Galeriji likovne umetnosti poklon zbirci Rajka Mamuzića održaće se manifestacija “Muzeji, održivost i blagostanje” u trajanju od 15. do 19. maja, ulaz za sve zainteresovane...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.