Sunčica Denić dobitnik književne nagrade Ana Frank“

Izvor: JužneVesti.com, 23.Mar.2016, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sunčica Denić dobitnik književne nagrade "Ana Frank“

Književnica Sunčica Denić iz Vranja ovogodišnji je dobitnik Međunarodne nagrade „Ana Frank“ koju za izuzetna ostvarenja u književnosti za decu i mlade dodeljuju makedonska Izdavačka kuća “Feniks” i Fondacija za kulturnu i naučnu afirmaciju i prezentaciju iz Skoplja.

Denićeva je nagrađena za knjigu Književnost za decu - krila za začarani let u izdanju Učiteljskog fakulteta u Vranju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i “Zmajevih dečjih igara” iz Novog Sada.

Ove godine dobitnici nagrade su i Vladimir Kostov iz Makedonije, Nedeljko Terzić iz Srbije, Miroslav Demak iz Slovačke i Jurij Neciporenko iz Rusije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.