Sudski izvršitelj vratio novčanik

Izvor: juGmedia, 01.Apr.2013, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudski izvršitelj vratio novčanik

VRANJE – Stojan  Filipović (35), privatni sudski izvršitelj  jednog popodneva na ulici u Vranju pronašao je novčanik,ni jednog trenutka nije razmišljao da novac zadrži već je na sve načine pokušavao da nađe vlasnika, što mu je i pošlo za rukom.„Tog popodneva sam otišao do kioska brze hrane i u povratku sam ispred automobila pronašao novčanik. Pogledao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << nije bilo lične karte već samo kartice iz bank, pošto je već bilo kasno sutradan sam otišao do banke i uz pomoć radnika našao čoveka koji je izgubio nvčanik“priča Stojan, ne želeći da precizira koliko je novca bilo u novčaniku, ali kaže da ga je vlasnik novčanika nagradio sa dve hiljade dinara.

Vlasnik novčanika e Branislav Đorđević iz Niša ,  koji radi kao komercijalista u jednoj farmaceutskoj kompaniji i živi u Nišu, tog dana je poslovno bio u Vranju i kaže da predpostavlja da mu je novčanik ispao iz automobila.

(Kraj) iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.