Izvor: JUGpress.com, 26.Jun.2021, 14:40

Subvencije za plate u “Jumku” u Rudnoj Glavi

RUDNA GLAVA-VRANJE

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će država subvencionisati kompaniju Jumko u Rudnoj Glavi i da će radnici umesto plate od 34.000, 35.000 dinara, moći već od sledećeg meseca da očekuju zaradu od 38.000 dinara.

On je rekao da se, dva i po meseca pošto je obećao fabriku, pogon Jumka otvara u Rudnoj Glavi, u mestu u kojem je u ovom periodu uloženo više novca nego u proteklih 70 godina.

Nadam se da ću za godinu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i po, dve moći da vidim radosna lica, da vidim da imamo više dece u Rudnoj Glavi, rekao je Vučić.

Vučić je istakao da je razgovarao sa predstavnicima kompanije Ziđin i da će prosečna plata u toj kompaniji do kraja godine biti 98.000 dinara.

Nešto razmišljam, naši kineski prijatelji, da još malo pojačate da bude 100.000 dinara, umesto 98.000 dinara. Možete vi to, dobar vam je profit. Može, rekao je Vučić.

On je naveo da su mu spremili poklon, da u selu ide da jede jagnje, ali da mora u Smederevo i obeća da će i treći put da dođe u Rudnu Glavu.

Dovoljno je da prođete kroz Srbiju,  mnogo toga je urađeno. Da li je dovoljno? Nije, dobro je da se uvek želi više, rekao je Vučić.

Vučić je najavio da Valjevci mogu da očekuju ješ jednu veliku vest za taj grad. To smo juče radili i bilo je važnije od političkih prepucavanja, rekao je Vučić.

Ozvor: FoNet

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.