Stvoreni uslovi za izgradnju Regionalnog centra za vanredne situacije

Izvor: JUGpress.com, 31.Avg.2018, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stvoreni uslovi za izgradnju Regionalnog centra za vanredne situacije

VRANJE

U Vranju će biti izgrađen Regionalni centar za vanredne situacije. Odeljenje za privredu i ekonomski razvoj Gradske uprave realizovalo je projekat izrade tehničke dokumentacije za izgradnju ovog značajnog objekta, kaže načelnik Dušan Aritonović.

Lokacija budućeg objekta je određena i nalazi se između Darvinove i Ulice Filipa Filipovića, iza Eko pumpe u Vranju.

Pored urađenog  projekta >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za izvođenje, pribavljena je građevinska dozvola, a dobijena je i  saglasnost nadležnog Odeljenja za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Izradom tehničke dokumentacije stvoreni su uslovi za izgradnju pomenutog objekta.

Centar će zauzimati površinu od 5.000 kvadratnih metara. Kada bude izgrađen predstavljaće jedinstveno institucijalno, infrastrukturno, tehničko-tehnološko i bezbednosno rešenje  ne samo za prevenciju, već i efikasno reagovanje različitih spasilačkih jedinica u vanrednim situacijama na teritoriji Vranja i Pčinjskog okruga.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.