Snažno nevreme u Vranju: Voda šiklja na sve strane, blokirani putevi VIDEO

Izvor: B92, 23.Avg.2023, 19:08

Snažno nevreme u Vranju: Voda šiklja na sve strane, blokirani putevi VIDEO

Vranje -- U toku poslepodneva veoma snažno grmljavinsko nerreme obrušilo se na Vranje.

Oluja se formirala nad planinama i potom se u severoistočnoj visinskoj struji premeštala prema dolini Južne Morave i Pčinje i na direktnom putu našlo se Vranje.

U veoma kratkom vremenskom intervalu pale su ogromne količine padavina, pri čemu se nastale >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poplave i bujice, a blokiran je i put u naselju Raška.

Nije poznato da li ima materijalne štete, ali obilni pljuskovi sa grmljavinom, pored Vranja, pogodili su i mnoga okolna naselja i sela u Pčinjskom okrugu.

Interesantno je da, dok su Vranje i neke druge predele Srbije pogodile lokalne, ali snažne grmljavinske oluje, u većem delu zemlje je sunčano i vrelo, uz temperature i do 36°C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.