Izvor: JUGpress.com, 12.Apr.2021, 18:09

Stošić osvojio srebrnu medalju u planinskom trčanju na obroncima Bukulje

VRANJE

Kristijan Stošić, član Atletskog kluba „Vranjski maratonci“ još jednom je potvrdio da je u samom atletskom vrhu naše države osvojivši srebrnu medalju.

On je osvojio drugo mesto na Prvenstvu Srbije u planinskom trčanju koje je, u subotu, održano na obroncima planine Bukulja kod Aranđelovca.

Stošić se zahvaljuje na podršci koju dobija od Grada i svog kluba. Osvojenom medaljom grad >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Vranje se ponovo upisao u istoriju srpske atletike.

Prvo mesto u muškoj konkurenciji osvojio je Milan Mitrović dok je treći bio Miloš Dajević. U ženskoj konkurenciji pobedila je Nevena Jovanović, ispred Olivere Jevtić i Verice Djordjević.

Pod pokroviteljstvom Srpskog atletskog saveza na 12. Prvenstvu Srbije u ovoj disciplini na startu se pojavio rekordan broj učesnika. Bilo je preko 100 takmičara i takmičarki iz 29 atletskih klubova članica Srpskog atletskog saveza.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.