Šta se to kopa na ŠETALIŠTU?

Izvor: OkRadio.rs, 03.Okt.2018, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se to kopa na ŠETALIŠTU?

Od zgrade nekadašnje Direkcije do Skupštine grada Vranja počeli su radovi na izgradnji toplovoda, potvrdio je direktor „Novog doma" Goran Petrović. Vrednost investicije je 27 miliona dinara, a rok za završetak 30 dana, kada bi šetalište trebalo da bude vraćeno u prvobitno stanje.   Na toplovod će biti priključene sve državne institucije i zgrada Skupštine grada.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Počela izgradnja toplovoda

Izvor: juGmedia, 03.Okt.2018

Od zgrade nekadašnje Direkcije do Skupštine grada Vranja, počeli su radovi na izgradnji toplovoda...Prema rečima direktora JP „Novi dom“ Gorana Petrovića vednost investicije je 27 miliona dinara...„Rok za završetak je 30 dana, kada bi šetalište trebalo da bude vraćeno u prvobitno stanje„,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.