Socijalisti spremni za izbore

Izvor: JužneVesti.com, 13.Okt.2015, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Socijalisti spremni za izbore

Gradski odbor SPS-a velikom proslavom u Hali sportova, kada će obeležiti 25. godina postojanja, započeće, kako najavljuju, kampanju za izbore kad god se oni održavali.

Socijalisti su poprilično ubeđeni da će i nakon narednih izbora bio deo vlasti.

Njihova kampanja će, najavljuju, simbolično krenuti iz Vranja, nakon "velikog događaja“ kome će, osim socijalista iz Pčinjskog okruga, prisustvovati i socijalisti iz vrha partije.

Biće to jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << veliki socijalistički "family day“ - najavio je predsednik vranjskih socijalista Zoran Antić.

On je pozvao sve članove i simpatizere da im se pridruže na svečanoj konferenciji nakon koje će koncert održati Ana Bekuta. Prema njegovim rečima, nakon ove proslave, kreće se u kampanju.

Inače socijalisti su u Vranju na vlasti četvrt veka u kontinuitetu.

To je, slobodno mogu reći, veliki uspeh jedne političke stranke. Mi smo partija koja 25 godina egzistira na političkoj sceni Vranja jer imamo dokument koji svedoči o održanoj prvoj izbornoj konferenciji SPS-a u Vranju i on datira od 16. oktobra 1990. godine – objašnjava Antić.

Dodaje da se  mnogo ljudi promenilo, ali ono što ostaje je SPS.

Na otvorenom danu socijalista u Vranju bilo je reči i o eventualnim predizbornim koalicijama.

Sa kim ćemo mi ići na izbore, da li ćemo biti sami ili ćemo imati neku širu listu ili blok, to ostaje otvoreno i zavisi od procene političkog trenutka - kazao je Antić.

Zaključuje da, bez obzira na sve, socijalisti imaju kredibilitet da nakon 25 godina kreiraju "neke stvari“, o čemu će se izjašnjavati nakon izbora.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.