Sneg omeo saobraćaj

Izvor: JUGpress.com, 26.Feb.2018, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg omeo saobraćaj

Zbog snežnih padavina, u ponedeljak, na području Grada Vranja, saobraćaj se odvija otežano, posedno prema planinskim predelima.

Nadležni na Autobuskoj stanici u Vranju kažu da je zbog snega u prekidu saobraćaj prema Bareliću. Autobus, koji po redu vožnje, prema ovom selu saobraća u 7 sati, jutros zbog neprohodnog puta nije krenuo. Autobus sa polaskom iz Vranja u 6 sati i 20 minuta do Krive Feje saobraćao je >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << samo do Klisurice.

Na ostalim putnim pravcima saobraćaj se odvija po redu vožnje iako na pojedinim relacijama zbog vremenskih uslova ima zakašnjenja u polascima.

Prema rečima meteorologa u Vranju je visina snežnog pokrivača 9 centimetara, u Golemom Selu 12. Najviše snega ima na Vlasini gde je visina snežnog pokrivača 54 centimetra.

Ledeni dani će potrajati do 1. marta.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.