Smenjena Eržika Antić direktorka Zavoda za javno zdravlje

Izvor: juGmedia, 06.Mar.2015, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smenjena Eržika Antić direktorka Zavoda za javno zdravlje

VRANJE – Ministarstvo zdravlja razrešilo je sa funkcije direktorku Zavoda za javno zdravlje u Vranju  dr Eržiku Antić i za vršioca dužnosti imenovalo dr Milenu Mišić,saznaje juGmedia.

Zvanična primopredaja će biti objavljena u ponedeljak, a u kratkoj telefonskoj izjavi dr Mišić je rekla da će tek nakon uvida u dokumentaciju i zvanične primopredaje govoriti o planovima. Ipak ona je u Zavodu za javno zdravlje >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << od 2002. godine, kaže da poznaje situaciju i da  ima apsolutnu podršku sindikata.

Na naše pitanje da li je stranački kadar, dr Milena Mišić kaže da je član SNS -a i da ima njihovu podršku, ali da to nije bilo presudno jer je i smennjena direktorka član ove stranke.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

SNS PROTIV SNS-a: Ode i Eržika!

Izvor: OkRadio.rs, 06.Mar.2015

Milena Mišić, doktorka zaposlena u Zavodu za javno zdravlje u Vranju, novi je direktor te ustanove. Ona će kao vršilac dužnosti zameniti dosadašnju direktorku eržiku Antić, koja je razrešena odlukom ministarstva zdravlja. Prema prvim informacijama, i Mišićeva pripada SNS-u, u Higijenskom...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.