Izvor: JUGpress.com, 06.Maj.2021, 21:01

Smanjuje se broj pozitivnih na koronu, manji broj je i prvih pregleda u kovid ambulanti

VRANJE

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 295 uzoraka građana iz Pčinjskog okruga, 26 je pozitivnih na korona virus.

Sa teritorije Grada Vranja je 10 slučajeva sa infekcijom, Vladičinog Hana šest, Bujanovca četiri i po dva slučaja iz Surdulice, Bosilegrada i Preševa.

Novoinficiranih nije bilo u Trgovištu.

U Kovid ambulanti ATD u Vranju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 120 pregleda, od čega je 37 prvih pregleda.

Urađena su tri PCR i 38 antigenskih testova. Otkriveno je šet osoba koje su pozitivne na kovid-19.

Upala pluća je dijagnostikovana kod osam pacijenata.

U dve kovid bolnice Zdravstvenog centra Vranje zbrinuto je 66 pacijenata. Korona virus ima 58 osoba. Isto toliko ih je sa upalom pluća. Na kiseoniku je 48 pacijenata.

Na bolničko lečenje primljeno je šest pacijenata, otpušteno osam, među kojima je i jedan koji je transportovan u Klinički centar Niš.

U kovid bolnicama u Vranju na raspolaganju su 94 kreveta.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.