Izvor: JUGpress.com, 19.Maj.2021, 11:31

Smanjuje se broj novozaraženih

VRANJE – SURDULICA – VLADIČIN HAN – BOSILEGRAD – PREŠEVO – BUJANOVAC – TRGOVIŠTE

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 229 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 12 je pozitivnih na kovid-19.

Na teritoriji grada Vranja registrovano je šest novih slučajeva infekcije, u opštini Surdulica tri, dok je u Bujanovcu, Preševu i Bosilegradu po jedna osoba zaražena korona virusom.

U opštinama Vladičin Han i Trgovište >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << nije otkriven nijedan novi slučaj zaraze.

U Kovid ambulanti ATD u Vranju, u utorak, na pregledu je bilo 90 pacijenata. Pri put zbog simptoma koji ukazuju na infekciju korona virusom je došlo 38 građana.

Urađena su 44 antigenska i dva PCR testa, od kojih je pet pozitivno na koronavirus. Dijagnostikovana je upala pluća kod jednog pacijenta.

U kovid bolnici u Vranju hospitalizovana su 34 pacijenta. Na korona virus 28 je pozitivno, a 26 ima bronhopneumoniju. Na kiseoniku su 22 pacijenta.

U bolnicu je primljeno osam pacijenata i isto toliko otpušteno. Jedan je transportovan za Kruševac.

Kovid bolnica Zdravstvenog centra u Vranju na raspolaganju ima još 42 kreveta.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.