Skuplje komunalije u Vranju

Izvor: juGmedia, 03.Feb.2013, 03:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skuplje komunalije u Vranju

VRANJE – Na redovnom zasedanju gradskog veća doneta je odluka o poskupljenjima koja će Vranjanci osetiti od 1. marta. Skuplje voda, grejanje i vrtić.Na osnovu zahteve javnog preduzeća „Vodovod“,  voda će poskupeti  za 16.6%. Pred većnike se našao i zahtev javnog preduzeća „Novi dom“  za povećanje cena grejanja za 20 din po metru kvadratnom, tako da će nova cena grejanja biti 89.48 din po metru kvadratnom.  Osim >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << toga od sada će i cene celodnevnog boravka dece u vrtićima predškolske ustanove „Naše dete“ biti veće i to za  900 din, tako da je nova cena 3900 dinara, dok će roditelji za poludnevni boravak umesto 720 sada morati da izdvoje 1.133 dinara.

I komunalno preduzeće  “Komrad”  uputilo je većnicima zahtev za povećanje cene komunalnih usluga, ali je donošenje  ove odluke odloženo.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Ukidaju se skale za olakšice prilikom plaćanja boravka u „Pčelici“

Izvor: juGmedia, 03.Feb.2013

NIŠ –Ukoliko Skupština grada usvoji  predloge Gradskog veća, ekonomska cena boravka dece u vrtićima će sa sadašnjih 12.000 poskupeti na 15.000 dinara. Učešće grada u finansiranju ovih troškova i dalje bi bilo značajno, tako da punu, odnosno ekonomsku cenu ne bi plaćao niko od roditelja...Deca...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.