“Simpo” stao na svoje noge

Izvor: Večernje novosti, 16.Sep.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Simpo” stao na svoje noge

Plan reorganizacije vranjske kompanije daje rezultate. Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković konstatovao da ova fabrika ostaje motor razvoja KOMPANIJA „Simpo“ iz Vranja, nakon usvajanja Unapred pripremljenog plana reorganizacije (UPPR), radi punom parom i do kraja godine ima sklopljene poslove u punom kapacitetu, izjavio je generalni direktor kompanije Slađan Disić.Pročitajte još: "Simpo" doneo radost u malenu Radovnicu Pravosnažnošću UPPR-a, „Simpo“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << redovno izmiruje sve svoje obaveze prema javnim preduzećima, lokalnim poreskim administracijama i svim svojim poveriocima, ističe generalni direktor ocenjujući da je kompanija sada potpuno stabilna i ekonomski održiva. Disić je predstavnike rukovodstva Grada Vranja, tokom obilaska proizvodnih pogona, upoznao sa rezultatima i planovima „Simpa“ i zahvalio se na podršci.Pročitajte još: MOGUĆA EKOLOŠKA KATASTROFA: Simpo isključio grejanje bujanovačkoj fabrici - „Simpo“ ima tržište, zahtevne i relevantne kupce i trenutno smo u situaciji da iz svog tekućeg poslovanja izmiruje sve svoje obaveze. Time pružamo direktnu i indirektnu podršku lokalnoj samoupravi u svim sredinama gde imamo svoja predstavništva, pogone i salone – rekao je direktor. Vranjska kompanija ima sklopljene poslove i redovnom plasmanu i opremanju hotela i studentskog doma u Dablinu, hotela „Slavija“ u Budvi i hotela u Vranju, a krenulo se i u posao opremanja renovirane zgrade vranjskog pozorišta, najavo je Disić. Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković je konstatovao da „Simpo“ ostaje motor razvoja Vranja i celog okruga i prepoznatljivi brend. - Najbitnije je da „Simpo“ od 1. maja redovno plaća sve svoje obaveze što znači i veći izvorni rihod za lokalnu samoupravu – rekao je gradonačelnik. On se zahvalio i državnom vrhu što je prepoznao značaj „Simpa“ za Vranje i celu Srbiju. PLATE Plate zaposlenih u „Simpu“ zavise od izvršenja normativa i plana realizacije, i kreću se od 31.000 do 35.000 dinara u proseku na mesečnom nivou, a Slađan Disić navodi da je moguće da do kraja godine budu i veće. Plata generalnog direktora i izvršnih direktora je jednaka i iznosi prosečno 97.000 dinara mesečno.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Disić: Nema kupaca za HOTEL PRŽAR, a evo i zašto

Izvor: OkRadio.rs, 17.Sep.2019, 11:14

Za kupovinu hotela „Pržar“ u vlasništvu kompanije „Simpo“ iz Vranja nije bilo zainteresovanih jer su oglasom precizirane ne male obaveze potencijalnog kupca, rekao je generalni direktor vranjske kompanije, Slađan Disić. Obrazlažući razloge za prodaju čuvenog hotela na Pržaru, direktor...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.