Šestogodišnji dečak preminuo od infarkta

Izvor: Radio 021, 13.Okt.2018, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestogodišnji dečak preminuo od infarkta

Šestogodišnji dečak iz sela Rajince kod Preševa, koji je pre dva dana preminuo na početku petog časa u Osnovnoj školi "Zejnelj Hajdini", umro je od infarkta, saopštilo je Više tužilaštvo u Vranju.

Kako prenosi "Blic", on je iznenada pao sa stolice u učionici škole u kojoj je ovog septembra počeo da pohađa prvi razred. Učiteljica, direktor i ostalo osoblje škole pokušali su da mu pomognu, ali nisu uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da ga spasu.

Učiteljica Iljfete Ibrahimi rekla je da se dečak do sada nije žalio i nije bilo poznato da ima zdravstvene probleme.

- U trenutku kada je pao sa stolice, podigla sam ga, pozvala pomoćnog radnika i brzo smo ga odneli do lekara u školskoj ambulanti - rekla je učiteljica.

Direktor škole Šukri Imeri dodaje da su lekari svim snagama pokušavali da mu pomognu i 20 minuta su ga reanimirali. Ubrzo su došli i lekari iz Doma zdravlja u Preševu koji su, nažalost, samo mogli da konstatuju smrt.

Iz tužilaštva su pojasnili da su lekari konstatovali prirodnu smrt, tačnije da je dečak umro od infarkta, zbog čega nije naložena obdukcija.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Dečak u školi preminuo od infarkta

Izvor: B92, 13.Okt.2018

Dečak F. K. iz sela Rajince kod Preševa, koji je pre dva dana preminuo na početku petog časa u Osnovnoj školi "Zejnelj Hajdini", umro je od infarkta...To je saopštilo Više tužilaštvo u Vranju...Mali F. K. je iznenada pao sa stolice u učionici škole u kojoj je ovog septembra počeo da pohađa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.