Šesta Međunarodna izložba pasa svih rasa u Vranju

Izvor: juGmedia, 29.Apr.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šesta Međunarodna izložba pasa svih rasa u Vranju

VRANJE – Grad Vranje će tradicionalno 1. maja biti domaćin 6.Međunarodne izložbe pasa svih rasa, koja će biti održana u gradskom parku.

Mića Mladenović predsednik Kinološkog društva „Švrća“ kaže da je izložba koja ove godine ima najveći broj stranih izlagača do sada, specifična je i po sastavu internacionalnog žirija koji čine kinološke sudije iz Makedonije,Rusije,Slovačke, Slovenije i Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Izložbu će u 9:45 h otvoriti gradonačelnik Vranja Zoran Antić. Ocenjivanje počinje u 10:00, a Best in show je planiran za 14 sati.

Nakon oficijalnog dela u gradskom parku biće održana i 2. po redu Izložba mešanaca.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

IZLOŽBA PASA: Sve rase u gradskom parku

Izvor: OkRadio.rs, 30.Apr.2015, 08:55

U Vranju će u petak, 1. maja, u gradskom parku biti održana 6. Međunarodna izložba pasa svih rasa. Jedan od organizatora, Kinološko društvo „Švrća“ saopštilo je da će izložba koja ove godine imati najveći broj stranih izlagača do sada, i biti specifična i po sastavu internacionalnog...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.