Šest godina uz bivšeg ratnika

Izvor: Vesti-online.com, 23.Dec.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šest godina uz bivšeg ratnika

Redovni prilog anonimnog donatora iz Minhena od 55 evra za 42-godišnjeg Dejana Miloševića iz Vranja, obolelog od vijetnamskog sindroma i dijabetesa, stigao je i ovog meseca. Darodavac koji već godinama pomaže ovom nevoljniku i bez čije podrške bi teško opstao zajedno sa majkom Vesnom, kao i svakog puta uz novčani dar poslao je toplu poruku u kojem hrabri Dejana da izdrži nedaće.

Naravno, njegovu pomoć i reči >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << podrške, prenećemo i uručiti narednih dana namučenom Dejanu, kao i uvek do sada. Pri tom, i verno zabeležiti kakvog je zdravstvenog stanja, budući da se bori da ne ostane bez noge, kao i sa visokim šećerom u krvi.

Svakako, on i njegova samohrana majka Vesna, sami ne bi mogli da izađu na kraj sa zlehudom sudbinom koja ih u stopu prati više od decenije, da im u pomoć nisu pritekli mnogi ljudi dobrog srca.

Upravo zbog toga će večno biti zahvalni ne samo svom stalnom donatoru iz Minhena, koga doživljavaju kao člana porodice, nego i svim ostalim ljudima dobre volje koji su im izašli u susret u trenucima kada im je bilo najteže, bez nade da će ih nesreće bar jednom zaobići i da će njihovim tegobnim danima doći kraj, a oni živeti mirno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.