Seoska domaćinstva za interno raseljena lica

Izvor: juGmedia, 10.Jul.2015, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seoska domaćinstva za interno raseljena lica

VRANJE – Na inicijativu Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije, raspisan je Javni poziv za izbor korisnika za dodelu pomoći interno-raseljenim licima dok su u raseljeništvu, za kupovinu pet seoskih kuća sa okućnicama na teritoriji grada Vranja.

Inicijativa podrazumeva i  dodatnu pomoć namenjenu za kupovinu građevinskog materijala za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće sa okućnicom.

Pomoć je bespovratna i dodeljuje se za kupovinu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << seoskih kuća sa okućnicom u vrednosti do 950.000 dinara, dok je dodatna pomoć namenjena za građevinski materijal, za popravku ili adaptaciju predmetne seoske kuće sa okućnicom u iznosu od 150.000 dinara. Porodica interno-raseljenih lica može da učestvuje sopstvenim sredstvima u kupovini kuće sa okućnicom u iznosu od 50% od pojedinačne cene utvrđene Projektom. Projekat o kupovini seoskih domaćinstva je vredan 5.085.000 dinara, a Grad Vranje učestvuje sopstvenim sredstvima i to u iznosu od 10% od sredstava koja su predviđena za realizaciju aktivnosti. Dodatne informacije, formulari i uputstva mogu se dobiti u Odseku  za boračko-invalidsku zaštitu, izbeglice i interno raseljena lica Gradske uprave u Vranju.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Otvoren poziv za predloge dobitnika gradskih priznanja

Izvor: juGmedia, 10.Jul.2015

VRANJE – Komisija za mandatno-imunitetska i administrativna pitanja i izbor i imenovanja Skupštine grada Vranja raspisala je danas javni poziv za podnošenje predloga za dodelu javnih priznanja ,,7.septembar“ – Dan oslobođenja Vranja od fašizma u Drugom svetskom ratu. Ova priznanja se dodeljuje...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.