Senta na pobedu

Izvor: OkRadio.rs, 24.Jul.2013, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Senta" na pobedu

Vranje - Odigravanjem dveju utakmica u utorak završeno je takmičenje po grupama na turniru “Zlatokop 2013” i poznati su četvrtfinalisti. Najveću znatiželju izazvala je utakmica između ekipa Adrije i Ćukovca koja je odlučivala o konačno plasmanu. Ćukovčani su razočarali svoje navijače I ubedljivo su poraženi, rezultatom 4:1. Večeras su četvrtfinalni susreti i s nestrpljenjem se očekuju pojedini dueli poput ekipa “Šuki” i “Sente”. Mada su ekipe “Tik Tak”, “Senta”, “Adria” i “I to je to” blagi favorite iznenađenja su, itekako, moguća.   Retultati, utorak, 23. jul: “I TO JE TO” – TREBESINJE 12:4, ĆUKOVAC – ADRIA 1:4.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

""Kaldrmdžije" zasijale u četvrtfinalu

Izvor: OkRadio.rs, 25.Jul.2013, 10:46

Četvrtfinalni susreti na turniru u malom fudbalu “Zlatokop 2013” u istoimenom selu kod Vranja privukli su veliki broj gledalaca, a bilo je ubedljivih pobeda, a utakmica između ekipa “Markoni Tibužda” i “Adrie” rešena je penalima. Briljirale su ekipe “Bibi Kaldarma”, “Šuki” i...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.