Sednica Skupštine  Vranja: Verifikovani mandati dvoje odbornika

Izvor: OkRadio.rs, 06.Mar.2024, 12:47

Sednica Skupštine Vranja: Verifikovani mandati dvoje odbornika

U toku je druga sednica Skupštine Grada Vranja u ovom sazivu. Nakon usvajanja  zapisnika sa prethodne sednice, usvojen je i dnevni red, sa izmenama i dopunama. Zbog preuzimanja funkcija, gradonačelniku dr Slobodanu Milenkoviću i zameniku gradonačelnika Milanu Iliću prestali su odbornički mandati. Takođe, verifikovani su mandati novoizabranim odbornicima sa liste Aleksandar Vučić „Vranje ne sme da stane“, Marijeli Popović i Marjanu Miloševiću.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Skupština usvojila predlog konkursa za izbor direktora javnih preduzeća

Izvor: OkRadio.rs, 06.Mar.2024

Na drugoj sednici Skupštine grada, kojom je predsedavala predsednica Skupštine Zorica Jović, najpre su verifikovani mandati odbornicima Marijeli Popović i Marjanu Miloševiću, sa liste ,,Aleksandar Vučić – Vranje ne sme da stane“. Takođe, na početku sednice tri odbornika su podnela ostavke:...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.