Sat kula u Vranjskoj Banji od sada pod ingerencijom TOV

Izvor: juGmedia, 20.Jul.2016, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sat kula u Vranjskoj Banji od sada pod ingerencijom TOV

VRANJE – Turističkoj organizaciji grada Vranja, odlukom gradskih većnika , biće dodeljene prostorije takozvane Sat kule u Vranjskoj Banji , zbog potreba nesmetanog obavljana poslova koji su im dodeljeni, rekao je danas gradski većnik za turizam i ugostiteljstvo Mića Mladenović.

Kako navodi Mladenović ovo je samo prvi korak ka nesmetanom radu  i jačanju kapaciteta Turističke organizacije.

Smatram da Sat kula, kao objekat koji godinu dana nije korišćen, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je mnogo bolje rešenje od kioska u kome je prezentovana dosadašnja turistička ponuda. Taj kiosk ne može biti pravi reprezent u zoni u kojoj je najveća frekvencija turista“ rekao je Mladenović.

Kiosk koji se nalazi na rubu kružnog toka u VranjskojBanji ,bio je generator velikih  izdataka kada se radi o ceni grejanja, pa je za ovakvu odluku većnika na šestoj sednici bio presudan i ekonomski faktor.

Troškovi grejanja i održavanja Sat kule iznosili su 11.000 dinara na mesečnom nivou. Sada kada je taj objekat priključen na toplovod ta cena iznosi 755 dinara. Ujedno poseduje i veći prostor tako da ima veće mogućnosti za rad i gde će biti i prodavani suveniri“ pojasnio je gradski većnik za turizam.

Govoreći o daljim planovima TOV , Mladenović je rekao da slični planovi postoje i za vranjski info centar koji se trenutno nalazi kod zgrade RTV Vranje. Po njegovim rečima, njegovo pozicioniranje biće izvedeno na pešačkoj zoni,  jer  rad infocentra u mnogome zavisi od frekventnosti pešaka .

Milan Zdravković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Turistička dobila Sat kulu u Banji

Izvor: OkRadio.rs, 21.Jul.2016, 11:13

Gradsko veće grada Vranja je odlučilo da Turističkoj organizaciji Vranje dodeli na korišćenje Sat kulu u Vranjskoj Banji, umesto kioska koji je ova ustanova koristila do sada. Ova odluka doneta je na zahtev Turističke organizacije i samo je prvi korak ka jačanju kapaciteta ove ustanove, kaže...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.