Izvor: JUGpress.com, 07.Feb.2024, 14:52

Sastanak Stalne radne grupe i trening za bezbednost novinara u Vranju 20. februara

VRANJE

Sastanak Stalne radne grupe (SRG) za bezbednost novinara i trening za unapređenje njihove bezbednosti biće održani u Vranju 20. februara ove godine, obavestila je i pozvala medije Marija Kozomara, koordinatorka Asocijacije nezavisnih elektronskih medija (ANEM).

Pomenute aktivnosti SRG i trening biće održani u okviru projekta ANEM-a „Sistem prevencije i zaštite novinara” koji podržavaju Evropska >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << komisija i medijsko odeljenje misije OEBS u Srbiji.

Na sastanku Stalne radne grupe za bezbednost novinara glavna tema biće bezbednost novinara u Pčinjskom okrugu i slučajevi ugrožavanja njihove bezbednosti u svih sedam opština, Bosilegradu, Bujanovcu, Vranju, Vladičinom Hanu, Surdulici, Preševu i Trgovištu.

Trening za unapređenje bezbednosti novinara vodiće iskusni novinar i urednik Branko Čečen, a nakon treninga uslediće sastanak Stalne radne grupe.

Sastanak SRG i trening biće održani u hotelu Ponte Bianco u Vranju sa početkom u 10 sati.

Mediji i novinari koji žele da učestvuju na sastanku SRG i treningu za bezbednost novinara prijave treba da pošalju najkasnije do 16. februara na E-mail adresu anem@anem.org.rs.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.