Izvor: JUGpress.com, 08.Apr.2024, 17:56

Sastanak Gradske uprave i SKGO u vezi projekta ,,Održive i inkluzivne usluge na lokalnom nivou“

VRANJE
Održan je inicijalni sastanak Gradske uprave Vranje sa predstavnicima Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) koji su prezentovali paket podrške u oblasti izrade lokalnih planova održive urbane mobilnosti koja je društveno inkluzivna i ekonomski održiva. Na sastanku su dogovorene aktivnosti u narednom periodu, koje između ostalog predviđaju održavanje radionica u maju, junu i oktobru, saopštili su iz Službe za odnose sa javnošću Grada Vranja.
Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković rekao je da je Plan održive urbane mobilnosti važan starteški dokument koji predstavlja inovativni pristup za unapređenje kapaciteta i pružanja...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.