Izvor: JUGpress.com, 25.Mar.2024, 20:27

Saši Stamenkoviću dodeljen resor za manjine i civilni sektor

VRANJE
Na 12. sednici Gradskog veća grada Vranja Saši Stamenkoviću dodeljen je resor nacionalne manjine, etničke zajednice i organizacije civilnog društva, saopštili su iz Službe za odnose sa javnošću Grada Vranja.
Na sednici je usvojen Predlog Rešenja o imenovanju članova Komisije za ocenu projekata po raspisanom konkursu za sufinansiranje projekta iz budžeta grada Vranja za ostvarivanje javnog interesa iz oblasti javnog informisanja za 2024. godinu.
Takođe i Pravilnici o radu javnih ustanova Narodni muzej, Kulturno obrazovni centar i Škola animiranog filma i Nacrti Rešenja o otuđenju uz naknadu u novcu građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Vranja sa pojedinih katastarskih...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.