Izvor: JUGpress.com, 04.Mar.2019, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ćuković drugi na Zimskom maratonu samoprevazilaženja u Nišu

NIŠ

Na 24. Zimskom maratonu samoprevazilaženja u Nišu Saša Ćuković iz Vranja ostvario je lični rekord osvojivši drugo mesto u generalnom plasmanu. Pored njega u maratonu su nastupali i Siniša Stanković i Ivan Stanković drugo mesto.

Na takmičenju koje je u nedelju održano u Nišu učestvovalo je 10 predstvanika AK “Vranjski maratonci”.

U polumaratonu Dragan Bojović je u svojoj starosnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kategoriji osvojio treće mesto.

U ženskoj konkurenciji nastupila je Aleksandra Kržalić i osvojila visoko šesto mesto.

Pored njih za vranjski klub učešće u polumaratonskoj trci zabeležili su i Mirko Djordjević, Milan Andjelković, Saša Zlatković, Jadranko Nikolić i Dejan Katančević.

Ove nedelje u Istanbulu na Balkanskom prvenstvu nastupa Kristijan Stošić.

Naredno takmičenje za maratonce iz Vranja je u Kruševcu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.