Saobraćajke prošlog vikenda pokosile Vranje

Izvor: juGmedia, 26.Jun.2017, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajke prošlog vikenda pokosile Vranje

Na području Policijske uprave u Vranju, tokom vikenda , registrovane je pet saobraćanih nezgoda u kojima je jedno lice zadobilo teške, a četiri lake telesne povrede. Zabeležen je i jedan smrtni slučaj u saobraćajnoj nesreći.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu nakon 16 časova na u selu Alakince kod Surdulice, teško je povređen motociklista rođen 1984. godine

U nezgodi je učestvovalo vozilo “ >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Seat” surduličkih tablica za čijim se volanom nalazio vozač rođen 1987. godine. Vozač motocikla  zadobio je tom prilikom teške telesne povrede i zbrinut je u Zdravstvenom centru Surdulica, nakon čega je prebačen u Kliničkom centru Niš.

Prema policijskom izveštaju zabeležena je i saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom u selu Ostravica kod Vladičinog Hana u kojoj je život izgubio muškarac rođen 1984. godine.

Prema nezvaničnim informacijama poginuli muškarac je iz Vranjske Banje, koji je u navedenom mestu sakupljao i balirao seno. Tokom transporta traktor sa teretom se okrenuo i priklještio muškarca koji je izdahnuo na licu mesta.

Milan Zdravković
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći kod Zvornika teško povređen motociklista

Izvor: Blic, 26.Jun.2017

Milovan Pajević (49) iz Han Pijeska teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se proteklog vikenda dogodila u mestu Jošanica, na magistralnom putu Zvornik - Milići...Pajević je upravljao motociklom “bmw” kada se sudario sa O.P. (19) iz Zvornika koji je bio za volanom “audija”...Usled...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.